cum cumpar?

Pentru a face comenzi pe site-ul www.pantofistefana.ro va rugam sa cititi mai intai termenii si conditiile noastre.

Dupa ce ati ales modelul din categoriile de produse aflate in meniul din stanga va rugam sa sunati la urmatoarele numere de telefon : 0741-704.624 sau 0265-250.367 sau trimiteti un e-mail la adresa office@pantofistefana.ro cu numarul dumneavoastra si detalii despre perechea aleasa ( sau perechile :-) ) pentru a va putea contacta noi.

Aceasta rugaminte v-o adresam pentru a avea posibilitatea de a discuta si de a face impreuna alegerea potrivita, in primul rand, a marimii care va fi scrisa pe talpa pantofului ( modelului ) ales de dumneavoastra, intrucat fiecare model incalta in felul lui in functie de calapod , inaltimea tocului, grosimea platformei etc. iar de multe ori marimea inscriptionata pe talpa va fi diferita ( mai mica sau mai mare ) decat cea pe care o purtati in mod obisnuit.

In momentul in care dumneavoastra alegeti modelul dorit noi va vom cere anumite detalii dupa care PE RASPUNDEREA NOASTRA vom hotari ce numar vom alege. De asemenea, in urma discutiilor putem sa va pregatim ( ajustam ) pantofii in functie de particularitatile piciorului dumneavoastra ( de exemplu daca aveti piciorul putin mai lat decat media avem masini speciale de largit sau daca piciorul este mai ingust avem, desigur, rezolvarea :-) ).

De altfel, daca nu v-am convins pana acum ( din experienta si statisticile noastre probabilitatea de a gresi marimea potrivita este de 2-3 % ), va putem oferi posibilitatea de a va trimite in prealabil o pereche sau doua de pantofi pentru a proba si alege marimea si calapodul comod pentru piciorul dumneavoastra, ( aceasta presupunand pentru dumneavoastra o cheltuiala de aproximativ 40-45 RON reprezentand contravaloarea serviciului de curierat dus-intors a mostrelor ).

Va rugam sa sunati pentru ca numai asa putem, impreuna, sa stabilim si alte modificari ( inaltimea tocului, decupaje, barete, accesorii, culoarea dorita de dumneavoastra s.a.m.d.) iar pentru a va ajuta putin in a vizualiza cat mai multe variante si culori in care am confectionat deja un model, dupa ce il gasiti, va place, insa ati adauga un pic din "dumneavoastra" :-), mergeti la casuta din dreapta sus unde scrie " Tastati numele produsului si apasati Enter " si scrieti codul produsului ( format din litere si cifre ), dupa care veti putea vedea modelul in diferite feluri personalizate.

Ideal ar fi sa sunati cand sunteti in fata sitului, noi putand astfel sa va aratam foarte usor si repede cum se transforma un pantof in functie de modificarile pe care doriti sa i le aduceti.

DURATA COMENZII

Durata livrarii difera in functie de modelul ales. In cazul in care perechea comandata nu sufera modificari si este disponibila in stoc o puteti primi chiar a doua zi. Daca insa doriti sa comandati ceva special, fabricarea si livrarea pot dura intre sapte si cincisprezece zile lucratoare.

Livrarea se face prin curierat ( Fan Courier/Urgent Curier/etc.) si putem livra atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate.

Facturarea se poate face atat pe persona juridica cat si fizica.

Pretul afisat pe site la fiecare model include T.V.A., la acesta adaugandu-se taxele de transport ( aproximativ 25 RON ).

Plata coletului se va face RAMBURS in momentul primirii acestuia.

Daca nu sunteti multumite de produsele primite le puteti returna, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestora.

Va putem garanta, insa, ca nu va fi cazul!

:)

Stefana si pantofii