Despre noi

Impersonal si rece.

Asa e un "magazin online".  Pfei !  Daca era dupa mine, nascut in alta epoca si mai mult decat indignat de asaltul acesta tehnologic, nu stateam pe ganduri in a refuza, galant, oferta.

"Cum vine asta, click`uiesti acolo doua poze si vezi pantoful ?!.. un pantof... un pantof se observa de departe, iti face cu ochiul, te ademeneste... unui pantof ii ceri voie sa il atingi dom`le ! Si daca te lasa.... daaaca te lasa... ei.. acolo incepe magia."

Am avut nevoie de timp, m-am sfatuit cu pantofii mei, eu am spus ba !.. ei au spus da ! (avem o relatie foarte deschisa). Ei au insistat, eu am cedat ! (ce le mai straluceau cataramele cand am acceptat) .
Ce sa le faci ? Am pantofi cu atitudine,  adevarate caractere aici nu gluma ! Cica vroiau sa fie vazuti, sa fie descoperiti. Descoperire vreti ? Descoperire va dau, la nivel world wide dragilor !

La sedinta foto stateau toti, umflati in pene si nerabdatori, la coada. Nu stiau care cum sa ajunga mai in fata, care sa fie mai originali sau din ce unghi sa pozeze. Dupa indelungi discutii, cu fiecare in parte, au pozat  exact asa  cum au vrut... unii mai deocheat (cu accentul pe tocul luuung si subtire sau decupajul mult prea obraznic pentru cei saraci cu duhul) altii mai cuminte (cu accentul pe pielea lor fina sau accesoriile romantice, boem batand din gene). Le-am facut hatârul si i-am postat pe site.
Ei, ca sa fiu complet franc, nici acum cand am site`ul in fata nu sunt deloc impacat cu ideea ca s-au avantat, atat de iluzionati, in lumea asta.

"De ce?"

"Ia incearca tu sa privesti o poza a unui om, si sa-mi spui  daca iti poti da seama cu siguranta, doar din ea, ce gandeste acea persoana, ce vrea acea persoana si mai ales, daca va potriviti sau nu !  De ce ar fi ceva diferit.. cu un pantof ?"

Si asa ... Imi e mie frica sa nu fie intelesi gresit  pantofii mei (sa nu imi spuneti ca nu vedeti zi de zi cazuri dezastruoase de pantofi cu nevoie urgenta de consiliere, cazuri  de nepotrivire de caracter intre pantof si purtator sau adevarate drame, tragi-comedii de fapt, de nepotrivire de varsta intre tinerii pantofi si batranul stil ).

Aceasta este teama mea.

Eu ii vad, ii inteleg, ma intriga, ii arat mai departe. Va invit sa va clatiti ochii pe pagina noastra,dar parca mai mult v-as invita,sa stam la taclale, sa bem o cafea si sa cautam cu rabdare si respect  "sufletul-pereche" pantof pentru fiecare dintre dumneavoastra !

Cald si jovial, intim si sofisticat, mult prea sentimentalist si... ei... sincer.

Asa e magazinul nostru.  :)

                                                                                                          Mihai Murar si pantofii.